15e SCOOR-certificaat is voor CAOP

23 december 2016

Stichting SCOOR heeft haar vijftiende certificaat uitgereikt, aan het opleidingsinstituut van het CAOP uit Den Haag. Het CAOP is gecertificeerd voor de duur van drie jaar, voor zowel zijn maatwerktrainingen als de standaardcursussen. Het certificaat toont aan dat de trainingen van het CAOP voldoen aan de SCOOR-kwaliteitseisen. Opleidingscoördinator Tineke Visser kreeg het certificaat uit handen van SCOOR-voorzitter Fieke van der Lecq.

Tineke Visser is blij met het verkrijgen van het SCOOR-certificaat. 'Dit is een erkenning van de kwaliteit van onze opleidingen en dienstverlening. Ondernemingsraden weten nu nog beter wat ze van ons kunnen verwachten. En ze zijn zeker van heldere procedures rond opleidingen en trainingen. De audit en het certificeringsproces verliepen heel zorgvuldig en tegelijkertijd houden ze je scherp. Dat vind je terug in ons aanbod aan ondernemingsraden, waar we met passie voor werken.'

Fieke van der Lecq is verheugd met de certificering van het CAOP. ‘Het CAOP laat hiermee zien kwaliteit te kunnen leveren in het opleiden van ondernemingsraden. Aan het bereiken van deze mijlpaal – het CAOP is het vijftiende gecertificeerde instituut – geven we graag wat extra aandacht. De waarde van het SCOOR-keurmerk wordt steeds meer erkend door opleidingsinstituten en ondernemingsraden’.

Het CAOP is nu als SCOOR-gecertificeerd opleidingsinstituut in het SCOOR-register vermeld. Momenteel lopen er vier aanvragen voor SCOOR-certificering.

Ga naar het SCOOR-register

Op welke onderdelen beoordeelt SCOOR een opleidingsbureau?

Ga naar het CAOP